VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inga knop idag

Natten var sjukt jobbig med hostattacker och en täppt näsa blandat med feber och frossa :( Vaknade var 1,5 timme så ögonen är svullna och kroppen helt slut. Nea sov till sju och tempen visade 37,4 så hon blir hemma idag. Sån tur att killen är hemma och tar henne så jag kan ligga i sängen HELA dagen.. Thekoppen behöver vara ständigt påfylld med varm dryck mot halsen och orkade inte springa ner stup i kvarten så tog upp sakerna istället :)

20130314-092934.jpg

Hunnit skypa med mamma och pappa som är i Bangkok innan flyget går på lördag. De unnar sig lite lyx med fint hotell och shopping :) Får se när jag träffar dem, ser ut som först nästa helg eller någon gång nästa vecka. Skönt att få hem dem och jag vet hur mycket dem har saknat Nea så kommer få lite hjälp med passning så jag kan jobba ihop det jag nu missat när jag vabbat och varit sjuk :( Det här med att ligga bra i fas som jag skrev nyligen raserade snabbt :( Och en uppmaning till er som lämnar era barn innan dem är helt friska: Tänk på att andra kan bli smittade och har ett annat immunförsvar.
Jag säger inte att det var så i detta fall, vet ju inte vart detta kommer ifrån men Nea har liknande symptomer. Kan ju vara att ett barn blivit smittat utanför dagis och innan symptomerna visar sig går på dagis och leker med de andra barnen.

Nu blir det fortsatt slapp i sängen och kurering.. Är jag så här dålig imorn och Nea inte tillräckligt frisk för dagis så får killen vabba. Ja pallar inte iaf..

20130314-095544.jpg
Detta får en att skratta lite iaf :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna