VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Prestationsmöte

Låter stort men ser fram emot det efter lunch. Har ju inte hunnit jobba så länge än men under mina år på Securitas hade jag inte många sådana samtal med min chef. Så detta kommer vara en helt ny grej för mig och jag ser det som en chans till utveckling både inom jobbet och mig själv. Fått en liten handbok som vi ska läsa igenom innan och sen svara på frågor så man är lite förberedd.

Inga problem att gå till jobbet när vädret visar sig från sin bästa sida :)

20130311-063356.jpg
Vilken start på denna vecka!! Jag hann med lite mer förra veckan så går in med inställningen att göra det denna oxå. Vill hamna i bra fas så fort som möjligt (men ändå i lagom tempo så inte blodtrycket stiger) och visa framfötterna. Kanske inte är ett jobb jag vill ha resten av livet men just nu funkar det bra med mitt liv och flexet gynnar oss. Kul att jobba mot mål oxå och se hur högarna minskar när man varit ute.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna