VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Magbilder vecka 20

Halva tiden nu :) Det har gått fort och man har inte hunnit reflektera över magen lika mycket som förra gången :) Men jag njuter av det på en annat sätt, bekvämare denna gång. Vissa saker är detsamma som när jag väntade Nea: Det stramar i magen/livmodern när jag går upp ur sängen på ”fel” sätt. Ena dagen kan jag rulla ur och det funkar, andra dagen stramar det sättet för mycket.. Konstigt hur kroppen spelar en lite spratt :)
Jag är sjukt törstig på kvällarna!! Och ni fattar ju hur mina nätter ser ut, upp och kissa 3-4 ggr :(
+ 7 kilo visar vågen men jag känner inte riktigt dem kilona.. Än.. Det kommer nog :)

20130311-210122.jpg

20130311-210142.jpg
Inte mycket som skiljer nu storleksmässigt med Nea till höger i vecka 26 :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna