VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Allt på en gång

Spya under natten och sen iväg till mvc. Fick moderskapsintyget så jag kan skicka det till FK och även svaren på blodproven jag lämnade för några veckor sen. Även denna bebis har blodgrupp positiv medan jag då är negativ. Med Nea innebar det extra blodprov och sen spruta under graviditeten och efter förlossningen. Bara lite mer att hålla reda på :) Jag som redan blandar ihop datum och tider….. Måste nog sätta påminnelse på mina bokade möten :)

Iväg till jobbet och efter nån timme får jag sms från killen att Nea har spytt igen :( Mackan och mjölken från frukosten som kom upp :( Så han blir hemma imorn och vabbar för jag måste ut på mina turer. Kanske hinner med allt imorn och då kan jag vabba fredagen? Hmm får se hur vi lägger upp det..

Tur att solen skiner och att jag känner att jag ligger bra i fas på jobbet :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna