VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt BF datum och besvärlig kaka

Idag var vi på ultraljud och det är lika magiskt som jag kommer ihåg från förra gången. Allt såg ut som det skulle och det var en livlig liten krabat som sparkade runt när det skulle mätas lårben :)

20130228-183141.jpg
Vi fick se hur det svaldes fostervatten, sögs på tummen och sträckte på sig :) Som sagt så såg allt bra ut med bebis men jag har väl lärt mig nu att det alltid är nåt med mig och så även denna gång. Hon såg att moderkakan låg lite dumt till men det var ingen större fara och den kan byta position längre fram. Bokade in ett återbesök i mitten på april och då får vi se hur den ligger. Det enda som hon ville att jag skulle vara uppmärksam på var om jag fick någon blödning. Isåfall skulle jag åka i till gynakuten för koll. ”Du behöver inte vara orolig, det är inget farligt så du inte går runt och oroar dig”, sa hon innan vi skulle gå. ”Nejdå det är lugnt, jag är van att det alltid är nåt”, svarade jag lugnt :) Är inte orolig utan tar det som det kommer. Så länge bebis mår bra så är jag lugn :)

Och nytt datum blev 5 augusti dvs jag är inte ens 18 fulla veckor än :) Så inte så konstigt att jag inte känt mer rörelser (även om krabaten visade upp en livlig sida på skärmen). Var ganska likt UL med Nea. Låg med händerna bakom huvudet typ och relaxade, svalde vatten och rörde på sig när hon rörde över magen. Även bilderna var tydliga och det var inga problem att mäta det hon behövde mäta (förutom benet då som flaxade runt). Lycklig och kommer sova extra gott i natt :)


Kommentarer


  1. Emelie 28 februari, 2013 on 20:05 Svara

    Ultraljud är verkligen magiskt! :)
    Min moderkaka låg också för öppningen med Mathilda men hade flyttat sig vid återkontrollen. Hoppas det blir samma för dig.
    Kram

  2. annasvarld 28 februari, 2013 on 23:46 Svara

    Åh vad mysigt. Vi ska göra RUL nästa vecka. Spännande och nervöst, hoppas allt ser bra ut! Kanske får vi samma BF datum :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna