VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Solig onsdag

Hon sov hela natten utan välling! Hon var nog lite hungrig på morgonen men frukosten fick vänta till dagis och det gick bra. En riktigt bra lämning var det oxå då en av fröknarna frågade om hon ville komma och äta frukost och Nea gick utan att tveka fram till henne. Grät inte när jag sa hejdå utan satt fint i stolen :) Skönt att veta att hon känner sig trygg där :)

En härlig dag på jobbet med mycket tid ute i solen! En klar fördel dessa underbara dagar :) Flexade även tidigt idag för att träffa min mammagrupp :) Vad skulle jag göra utan dem? Behöver en dos av dem lite då och då :)

Och middagen då? Jo det blev torsk! Och till det serverades kokt potatis med ägg och persiljesås. Blev riktigt bra och såååå gott! Detta blir en återkommande rätt. Nea gillade det och åt samtidigt som hon ”mmm”:ade, hoppas killen gillar det oxå :)

Vi åt rätt sent och Nea verkade rätt trött så hoppade vällingen ikväll oxå. Vi mös i sängen och hon höll nästan på att somna på min mage (hon somnar aldrig så!). Så en trött tjej fick lite vatten sen la jag henne i sängen. Inte ett ljud har jag hört :) För mig spelar det ingen roll om hon dricker välling eller inte men jag skulle ju inte sakna diskandet av flaskorna direkt :)

Imorn är det ultraljud!! Spänd på att få se den lilla men vi vill inte veta könet :) Håller oss till förlossningen denna gång :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna