VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dubbelbokad

Ok så här blev det. Innan Mello tog fart förra veckan så fick vi inbjudan till killens kompis födelsedagsfest och vi ville ju självklart gå. Tackade ja, fixade med barnvakt och sen var det inte mer med det. Är så inne i att fixa mig och packa Neas saker att jag förtränger att det är Mello. Kommer på det först på eftermiddagen men det var ju inte direkt så att jag bröt ihop och ville stanna hemma. Utan vi åkte iväg på festen varpå jag får ett facemess ”Vilken liten sockerbit som klev in i tvrutan nu!!!”. Fattar ingenting först. Sen slår det mig att min kompanjon i schlager sitter ju hemma och redo att kommentera låtarna, artisterna, kläderna och hela upplägget! (Tänk er Helena Bergströms karaktär från förra året, Maisan. Med snäckan i örat och vinet i handen, det är jag och min Daniella :) ) Iaf så fick jag ju erkänna för henne att jag dubbelbokat mig men ska se reprisen imorn så nu isolerar jag mig från face och Expressen. Ska inte läsa någonting utan ska titta på programmet idag och göra en rättvis bedömning :) haha
Killen sover, Nea är hos farmor så tänkte smyga ner och göra frukost och få en lugn start innan vi hämtar henne. Sen ska jag titta på schlagern innan jag och nea åker på playdejt med mammagruppen. Sa jag att jag har världens bästa mammagrupp? Bästa!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna