VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En känsla

Efter en sömnlös natt med hostningar och snorande (för min del) så gav dottern mig sovmorgon till halv åtta iaf 🙂 Behövligt!
Efter en kämpig morgon som sög musten ur mig lämnade jag av henne på dagis och stack in huvudet lite snabbt på öppna och sa hej. Saknat stämningen och de som jobbar där så det var roligt att prata lite och se hur vissa barn hade växt.

Fick en känsla igår som jag kände att jag måste kolla upp så efter en liten pratstund på ÖF åkte jag till MVC. Kände att jag ville kolla mitt blodtryck för det strulade ju med Nea och lika bra att bara kolla så man vet. Kollade det senast på inskrivningen och det händer ju mycket på 10 veckor så för att lugna mig själv svängde jag förbi där. Och som tur var stod min bm Ulrika där och det var inga problem att mäta det 🙂 Så himla mysig bm jag har fått och jag känner mig verkligen omhändertagen 🙂
Och visst stämde min känsla lite grann. 140/85 så var på gränsen med undertrycket och hon bokade in mig nästa vecka för att följa upp. Frågade om det var förkylningen som påverkade men undertrycket påverkas inte av sånt tydligen. Så vi får väl se vad det säger nästa vecka.

Nu kryper jag ner i soffan och myser.. Spelar lite Wii kanske? Kopplade in det igår när vi äntligen bytte tvbänk 🙂

20130207-101350.jpg


Kommentarer


  1. Malin 7 februari, 2013 on 17:10 Svara

    Hur gammal kommer Nea vara när lilla syster ”anländer”? Om hon r ungefär som Felux är nu(1 år o 9 månader) tror inte jag att stå röda är någon bra lösning. Tror absolut ni behöver en sittvagn. Däremot tror inte jag att det är så viktigt att hon sitter mot dig. Felix är mkt nöjdare i vagnen när han sitter framvänd. Lycka till o hoppas ni hittar en vagn som ni båda gillar 

  2. Malin 7 februari, 2013 on 17:11 Svara

    Hoppsan, den kommentaren skulle vara på inlägger efter om syskonvagn 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna