VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ikväll smäller det!

Första delfinalen ikväll och jag ska sitta bänkad och messa med min schlagerkompanjon :) Betygsätta låtarna, kläderna, artisterna och upplägget. Alltid lika intressant att se hur de lagt upp programmet. Förra året var grymt men året innan dess med sernholt och den den där snubben var katastrof! Kollade nästan inte då för att det var så dåligt! Sen vann ju Saade oxå till min stora besvikelse…

Ingen favorit i år från början utan det kommer längs vägen :) Har ni nån förhandsfavorit? Eller nån ni tror kommer gå långt?

Snart dax att göra sig iordning och promma bort till playdaten med mammagruppen. Mysigt att få en promenad bort och att få umgås med bästa mammorna! Saknar verkligen att träffas i veckorna! Tur att det styrs upp lite träffar på helgerna oxå :) Ryktas om hemgjorda bullar ala Anna, smarrigt!!

I väntan på att få sätta tänderna i bullarna blir jag matad av dottern med….luft…. :)

20130202-091943.jpg
Fick hem min BigBoy igår från Infurn :) Helt säker på att det stod FatBoy på deras hemsida när jag beställde den innan jul. Så försökte kolla upp det men produkten finns inte kvar och jag orkar inte bry mig.. Ligger bra i den och den var inte så dyr så den får bli kvar :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna