VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Försenade bussar

Läste i tidningen om att bussarna varit väldigt försenade sedan Arriva tog över körandet i mitten av januari. Jag började åka buss till jobbet i samma veva så jag tänkte att så kanske det är med dessa bussar men nu börjar det gå mig på nerverna. Inte nog med att de ibland är över 6-7 minuter sena jag missar ju mitt tåg som jag ska byta till!

I tidningen intervjuade dem vd:n som sa att så ska det inte vara och men att det är en inkörningsperiod. Men tydligen så följde många av förarna med från det gamla till det nya så det känns som skitsnack. Jag vet att de bygger om lite på vissa vägar och det kanske är sämre framkomlighet men kolla över det och ändra tidtabellen! Ändra tiderna så vi kan passa in rätt buss till rätt tåg, det tycker jag inte är mer än rätt. Folk kommer då inte gå runt och vara irriterade utan ta den buss som passar. Se bara till att de matchar med tåget för det är ju den alla byter till.

Frustration är det sista man behöver på morgonkvisten….


Kommentarer


  1. C 31 januari, 2013 on 08:59 Svara

    Fy fy fy vad jag lider med dig. Sitter här med bebis och två hundar och hoppas innerligt att jag kan pussla ihop vardagen när den dagen kommer!
    Grattis till graviditeten också :)

    • caroline84 31 januari, 2013 on 12:43 Svara

      Ja allt beror ju på vad man har för jobb och om det finns möjlighet till hundvakt eller liknande. Vi tänkte ju om vi skulle hitta nån som kunde gå lunchpromenad med honom men insåg att det skulle bli svårt. Han är ju stor och kan dra till. Men han har ett fint hem nu och får den tid han förtjänar :) Hoppas det löser sig för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna