VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobbiga tårar

Benji finns i mina tankar ikväll. Jag vet att han har det bra hos Ulla och det är det som tröstar i slutändan..

Men tänker tillbaka på de sju åren som gått sen jag hämtade honom som valp. Hur han alltid vaktat och visat vilka han gillar och inte :) Alla knasigheter han haft för sig och äventyr vi varit på i hela landet. De priser han har vunnit i både skönhet och lydnad, jäklar vad mycket tid man la på det förut! Jag unnar de som har möjlighet och kan kombinera allt när barn och jobb ska in i vardagen. Jag lyckades inte få ihop det och stressen över att det närmade sig gjorde mig riktigt orolig. Så även om det är jobbiga tårar så är det oxå mycket som lättat från mina axlar.

Finaste prinsen kommer alltid att finnas i mitt hjärta och bilderna kommer att få hänga kvar. Skålarna har jag inte kunna ställa undan än.. Bearbetar allt i egen takt. Gravidhormonerna gör det inte enklare direkt 😉 snyft


Kommentarer


  1. Martina 6 februari, 2013 on 09:07 Svara

    Nej men då, förlåt att jag frågar för du har säkert skrivit om det, men jag har inte hunnit hänga med i bloggarna senaste tiden. Men va är benji då? :-/

    • caroline84 6 februari, 2013 on 12:05 Svara

      Benji har fått flytta ner till Skåne till underbara Ulla och två tikar :) Han stortrivs och hon är helt såld på honom så det känns bra. Han kan inte ha det bättre! Vi kände att tiden inte räckte till och det var inte rättvist mot honom så när Ulla ringde så kunde vi inte neka honom det. Men han är saknad :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna