VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu till den stora nyheten

Nej skämt å sido så hintade jag ju om en rolig sak som skulle hända i år. Och nu känns allt säkrare och de flesta vet om det så här kommer det: Nea blir storasyster i slutet på juli <3 Shit vad jobbigt det har varit att inte kunna skriva om det och det är delvis därför som jag inte skrivit så mycket. Men det hoppas jag att det blir ändring på nu :)

Så efter illamående och trötthet i veckor börjar jag komma tillbaka och tycka att livet leker. Har inte legat och spytt men har haft svårt att äta ordentligt och bara varit sugen på onyttigt i perioder. Dock går jag in i denna graviditet med ett annat tänk än sist. Kommer verkligen tänka på vad jag stoppar i mig (men kommer unna mig oxå när jag känner för det) och än så länge är det bara +2 kg så det känns bra.

Magen började puta tidigare och var tvungen att berätta för nya chefen redan andra dagen. Hon tog det bra men hoppade väl inte av glädje över den rekryteringen hon gjort (de var några man kort och så försvinner jag om några månader) Men det är som det är och det positiva med statligt är att det ger en ju lite mer förmåner. Man får bland annat gå på Mvc besök på arbetstid och det skjuter till med 10% på mammapengen :)

Så nu vet ni hur det ligger till och jag hoppas att jag hittar tillbaka till skrivandet och att ni vill följa med på denna resa igen :)


Kommentarer


  1. Martina 3 februari, 2013 on 19:48 Svara

    Ååh GRATTIS!!!! Va kul!! :-D:-D hur mår du nu då? Vad har du börjat på för jobb? 😀

    Kraam!!

    • caroline84 4 februari, 2013 on 20:17 Svara

      Tack! Jo det är bara fint och jag mår bättre nu än i början. Börjat som delgivare på kronofogden. Flexibelt och ett skitroligt gäng :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna