VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sammantfattning

Jaha då har man börjat jobba och början till ett vardagslunk är upplagt. Synd bara på att Neas första riktiga dag i måndags slutade med vab resten av veckan :( Inskolningen har gått bra och de säger att hon är glad liten tjej som är lite otålig innan lunch men annars går det bra. Även vilan verkar gå bättre. Hon sover ungefär en timme och det är väl ok men vi har sagt det att hon får sova hur länge hon vill.

Och min introduktion går oxå bra. Man kommer verkligen i i det mer och mer för varje dag och nästa vecka ska vi ut och åka på vår egna områden  fast med handledare till en början. Och veckan efter det är det tänkt att vi ska börja åka ut själva. Ser verkligen framemot att komma igång och vara den som styr över mitt egna schema och hur jag lägger upp arbetet. Lämna Nea på dagis och jobba några timmar för att sen hämta igen, hem för mys, middag och sen sova :)Vardagslunket :)

Sen har vi tagit ett jobbigt men lättande beslut. Vi hittade en underbara kvinna som var intresserad av Benji och när hon kom upp i söndags för att hälsa på klickade vi alla på en gång! Så vi tog beslutet att hon skulle ta med sig Benji ner för att prova och det verkar gå alldeles strålande! Hon är helt såld på honom och det känns verkligen såååå bra. Hon har erfarenhet och egna hundar sen flera år tillbaka och har den mjuka träningsinställningen samt att hon tränar försvarsmakt. Kan inte bli bättre!!

Kallt har det varit här och eftersom Nea varit sjuk hela veckan så har de bara varit inne. Idag verkar hon vara på bättringsväg och ingen feber så funderar på att åka någonstans så hon får komma ut. Kanske kan få shoppa lite oxå :) Men nu frukost och sen fortsatt bolibompamys tills pappan vaknar upp från sin sovmorgon :) :) :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna