VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen efter allt julfirande

Nea babblade under natten och höll mig vaken. Var inne två gånger och stoppade in nappen men det hjälpte inte. Hon var inte ledsen utan lät mer som att hon pratade i sömnen :) Försökte få killen att gå in och kolla men han vände bara på sig :)
Jag hade frågat honom vid fem-tiden om han skulle ta henne på morgonen för att komma in i att gå upp tidigt till kommande jobbdagar. Jo det kunde han men när hon började prata ordentligt och var redo att gå upp strax innan sju kom han inte ihåg vad han sagt. Och när jag sedan klev upp vid nio så sa han att jag får inte fråga honom saker när han sover. Han svarar bara men vet inte på vad :) haha Detta ska utnyttjas :) :) :)

Tog en skön promenad med Benji och nu ligger jag i sängen med dottern och tittar på Planet Earth. La henne för en fmvila då tempen visade 38,7 grader :( Hon var inte jättegrinig med seg och gnuggade ögonen. Nu när hon vaknade 1,5 timme senare är hon inte alls lika varm. Skönt och hoppas att det är tänderna som spökar.

20121227-115639.jpg
Toktjejen på juldagen :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna