VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Åtta år sedan

För åtta år sedan slog vågorna in över Thailand och många liv förlorades. Mitt liv förändrades och jag tror att jag blev lite mer kontrollfreak efter det. Naturkatastrofer kunde jag inte styra över men mycket annat runt mig hade jag nåt att säga till om.

Jag är så otroligt tacksam för att vi klarade oss så bra som vi gjorde och att vi trots det jobbiga, tog det thailändska folket till våra hjärtan. Thailand kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag önskar att jag snart kan åka tillbaka och hälsa på alla. Samtidigt vill man åka och se nya platser. Thailand är som ett andra hem, man går runt och bara är :) Och visst är det skönt att ha det så på semester? :)

Idag går mina tankar till de som förlorat och saknar <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna