VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julafton

Vid två kom min familjen och killens mamma och fick ett välkomnande ”Hej” från Nea. Lite glögg och pepparkakor med ost och sen intog vi soffan klockan 15 till Kalle :) Lite pyssel under tiden för att duka fram maten men ganska precis när Kalle var slut stod maten redo. Och ja vi hade gjort alldeles för mycket mat :) Blir rester resten av veckan :)

Lite jultv och kaffe (medan maten plockades undan) innan det var dax att öppna klapparna. Nea fick sååå fina saker och mamma/pappa och svärmor vart glada för sina bilder på Nea. Vi hade sagt bara klappar till Nea men några undantag blev det :)

Vid åtta åkte den hem och vi slängde oss i soffan! Eller ja jag tog en promenad med Benji först och det var alldeles tyst ute. Skönt med lite frisk luft och efter det traditionella Svensson Svensson avsnittet (som jag trodde att vi missat för det gick tydligen dagen innan men de visade reprisen på svt24 😀 ) så gick vi och la oss. Somnade innan 22 :) Behövligt kan jag lova.

Nu är vi uppe jag och Nea och leker med de nya leksakerna. Det snöar ute och de varnar för lite storm idag. Vi ska åka till Tyresö och äta med farmor och morfar hos mamma och pappa. Hoppas vi kommer iväg för det har redan kommit några centimeter snö här.
Hoppas ni får en härlig juldag och njuter av ledigheten.

20121225-081402.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna