VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Värmer i hjärtat

När jag ser min dotter göra rörelser till ”Imse Vimse Spindel” och ”I Ett Hus I Skogens Slut” då smälter jag. Att hon fattar mer och mer är SÅ HIMLA roligt! Innan hon skulle lägga sig för vilan fick hon ett mellanmål och när den var slut ställde jag ner den på bordet. Hon tog upp händerna och visade ”slut/borta” rörelsen som hon har börjat med. Vet ni vilken jag menar? Ska försöka ta en bild vid ett senare tillfälle :)

Och efter en period av bökiga blöjbyten och ålande påklädningar så har vi kommit på hur vi gör det smidigast. Nämligen att hon står upp (inte med bajsblöjor :) ) och lyfter första ena benet och sen det andra. Up and Go blöjorna är toppen!! Och byxorna är roligare att ta på när man gör det tillsammans :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna