VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite svaigt

Tänker tillbaka en månad och får lite dåligt samvete för bloggen. Den har verkligen hamnat som sista prioritet. Kul att se att ni är några trogna läsare kvar :) Så pass att jag faktiskt hamnat på topp 30-listan på mest visade :) Där var det ett tag sen jag var :)

Känner att jag behöver lite inspiration och hämtar den från andra underbara kvinnor som bloggar. Energin de förmedlar med sina ord är magiskt, det ger mig styrka och glädje i vardagen. Gå gärna in och kika på deras bloggar. Fanny skriver om sitt liv som tvåbarnsmamma och hon förmedlar verkligen livsglädje. Och Evelina har jag följt i över tre år. Från när hon var gravid och gift till idag när hennes liv tagit en helt nya väg.

Ibland behöver man hitta nya vägar i livet eller våga stå ut lite. Inte våga vara rädd för att leva SITT liv. Ingen annan som kan säga hur du ska leva.

 

20121130-110431.jpgLämnar er med en vinterbild från vår baksida :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna