VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Redan onsdag

Dagarna går i ett och bloggen har inte hunnits med. Neas ettårskalas närmar sig och bullarna är iaf bakade. Tårtan görs på söndag när alla kommer på kalas. Hon fyller ju egentligen inte förrän på tisdagen men killen var ledig helgen innan så kalaset fick bli då.

Igår åkte jag, mamma och Benji ner till Huskvarna för att träffa ett par angående Benji. Vi åkte därifrån med en känsla av att de inte var rätt för honom men också med så mycket mer kärlek till vår knasiga hund. Vi behöver ta oss en funderare till och om jag får det nya jobbet så kommer det att lösa sig. Svårt att se att någon annan ska ha vår prins och vi får försöka pussla nu för att få det att funka.

Tror ni mig om jag säger att vi körde 78 mil under en tolvtimmars period? Jag var helt sluuut när jag kom hem och nu dagen efter har jag rätt ont i bäckenet och ryggen. Gör jag inte om. Har hunnit baka nu ikväll och imorn vankas det kalas med mammagruppen. Nea är först ut att fylla ett år så ska bli spännande att se hur hon reagerar :)

Måste tipsa er om en av det bästa dokumentärerna jag någonsin sett! Finns tillgänglig på Svt Play i  bara två timmar till så om ni har möjlighet så se den!! Lite tårar kommer att fällas men den är så sjukt gastkramande och spännande att den är värd att se!

http://www.svtplay.se/video/575661/dear-zachary


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna