VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgonmys före stormen

Nea sov till kvart i åtta, behövdes för mig :) Gröt till damen och omelett till mig med lite Chaithe i koppen. Vi tittar på Fem myror är fler än fyra elefanter och myser i soffan. Nea har börjat sätta sig på killens plats när hon får komma upp i soffan. Mysigaste platsen förmodligen :)

Snart kommer min pappa med Benji och senare idag blir det en riktig långpromenad tänkte jag. Inget roligt väder men skönt att komma ut och röra på sig. Igår tog jag och Nea en promenad till Emelie, Martin och Mathilda för en fika. Kände då att man inte rört på sig så mycket den senaste tiden. Benji har varit hos mina föräldrar och det har ju inte blivit att man går nån längre promenad när man inte måste. Men känner att kroppen har förslappats typ :( haha

Har en glädjande nyhet som jag vill berätta också som jag hoppas går igenom. Har sökt en del jobb norr om staden och i fredags ringde ett av dem och ville att jag skulle komma på intervju. Ska ringa och boka en tid på måndag. Sjukt spännande och hoppas verkligen att det är nåt som passar mig. Håll tummarna!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna