VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite dålig update..

Mycket som händer här hemma och i huvudet så bloggen har inte hamnat på prio ett. Imorn ska vi på äventyr igen och hoppas att Nea är frisk. Har sett några prickar som oroar mig men avvaktar och ser hur det ser ut imorn.

Det som tar mycket energi för tillfället är Benji. Eller inte han rent fysiskt, för det tar min fina mor hand om, men letandet av en ny ägare till honom. Det har ringt en man som jag verkligen hade ett riktigt bra samtal med och som verkar intresserad. Jag skrev ett svar på mailet han skickade, efter vårt samtal, och var ärlig med hur Benji är och vad han reagerar på. I detta läge är det bara att vara ärlig men även poängtera att han kanske är annorlunda med andra och speciellt nya människor. Detta var några dagar sen och jag väntar på svar. Gärna ett positivt svar som säger att dem gärna vill träffa honom och testa några dagar. Håller tummarna så hårt jag kan 🙂

Även jobbet tar plats i den dagliga tankeverksamheten. Var på möte igår och fick svar på en del frågor men gick därifrån med lika många frågetecken…. Familjepolitiken inom samma företag kan verkligen skilja beroende på vem man pratar med.

Ut och hjälpa mannen med trädgården så det är fint när vi ska ha kalas nästa vecka.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna