VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Roligt på gång

Berättade ju om en rolig fotografering förra veckan och vet ännu inte om hon kommer vara med i katalogen/på webben men om det syns så ska jag visa er :)

Och det ena leder till det andra vilket bara är roligt just nu i höstmörkret. Castingen i onsdags för ett stort svenskt klädmärke var lyckad och får se vad som händer där.
Synk Statister som är vår kontaktperson/agentur ringde igår och berättade om ännu en testfotografering som äger rum nästa vecka. Frågade vilket företag det handlade om men det var hemligt, inte ens dem visste. Men det hemliga företaget hade sett Neas profil och ville testfota henne :)
Så nästa vecka bär det av in till staden igen och om denna går vägen kan det leda till något riktigt roligt och inkludera en resa till ett varmare land :)

Kul att ha lite att fördriva mammaledigheten med och ni behöver inte vara oroliga för att bli lurade/utnyttjade för vi tar detta väldigt seriöst. Ordentliga med kontrakt, arvode, typer av bilder och företag. Inget slafs eller oseriöst här eller intresse att tjäna pengar på sitt barn. (Är ju inga stora summor vi pratar om). Allt hon tjänar ihop sätts in på hennes egna sparkonto till hennes framtida inköp.

Gunilla Persson, släng dig i vägen! Hahahahahaha


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna