VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite irriterad

Efter nyår så är tanken att jag ska tillbaka och jobba. Efter sommaren har jag haft kontakt med min planerare om förberedelserna såsom utbildningen och ev om jag skulle jobba lite extra under hösten. Jag har skickat mail till henne för att höra hur det går med mitt tillstånd hur det ser ut efter nyår med en ny form på min tjänst. Inget svar på en månad så idag så tog jag upp telefonen och ringde in för nu vill jag ha svar på hur det blir. Då säger telefonisten att hon är sjukskriven men ser ut som att hon är tillbaka imorn. Redan där får jag en känsla av att det inte stämmer.

Blir kopplad till planeringens telefon och får prata med en annan tjej. Då visar det sig att hon inte alls kommer komma tillbaka imorn och troligtvis inte på resten av året. MEN HALLÅ?! Vad hade hänt om jag inte ringt in? Är det ingen som tagit över hennes ”ärenden”? Ingen som informerat om att min kontaktperson är borta på obestämd tid och ingen som har koll på hur det blir med min tjänst? Blir liiite irriterad på att jag inte hört någonting på över en månad. Man får själv ta tag i det och be om ett möte nästa vecka.

Är ju inte direkt förvånad men med tanke på att dem i somras var så angelägna om att veta när jag skulle börja jobba igen och skickade en på utbildning så kan det ju vara en tanke att följa upp sin medarbetare. Inte nog med att man har lite ångest, med att börja jobba igen, man ”finns” inte i deras framtida planeringsschema. Hoppas att mötet nästa vecka ger lite klartecken.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna