VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bra start!

Tittar på dottern medan hon leker. Stoppar nappen i den lilla koppen, lägger ner det på golvet, tar upp boken, sträcker den över huvudet, lägger ner den och häller ut nappen från koppen. Tar upp nappen, sätter den på tvärsan i munnen, sträcker sig efter sleven och med en golfsving flyger koppen över vardagsrumsgolvet ut i hallen. Och hon kryper efter (det går fortfarande fortare än att gå) för att också hitta Benji där. Han inte vill bli intryckt i ett hörn så han reser sig och går ut i köket. Nea glömmer helt bort koppen och kryper efter samtidigt som hon skrattar och ”ropar” på honom. Han kommer tillbaka och hon vänder och blir ”jagad” av honom, han smiter förbi henne i höjd med hallen och hon sätter sig och ser samtidigt sin kopp igen. Kryper till koppen och där ser hon toalettdörren stå på glänt. Där sätter jag ner foten (vill inte ha utdraget toapapper) och bär tillbaka en ålandes skrutt till vardagsrummet.

20121105-110709.jpg
Börjar få långt hår :)

Bästa finaste lilla dottern blir mer och mer medveten om vad hon gör och det är så himla roligt att se! Efter lunch ska vi träffa mammorna! Riktigt bra start på veckan med andra ord!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna