VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite födelsedagstankar

Om lite drygt tre veckor fyller Nea ett år och har tänkt lite på presenterna. Har ju märkt att hon gillar dockvrån på öppna och speciellt då köket :) Klart dottern ska få ett litet kök! Med vispar, kastruller och servis. Det viktigaste är att det finns skåp som hon kan öppna och stänga och lägga in saker i. Det roliga med just kök är ju att det finns så mycket tillbehör. Och man kan så småningom köpa ett bord med stolar så hon kan ”servera” om hon vill det.

Nu är frågan bara vilket kök man ska välja. Finns fler än jag trodde men har några riktlinjer såsom skåpslucka. Någon som har nåt tips att komma med?


Annons

Kommentarer


  1. jaana 3 november, 2012 on 23:24 Svara

    Jag sa ju att hon vill ha ett kök!!!Jag är med på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna