VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mysdag med pappa

Killen fick sovmorgon imorse efter två veckor av jobb varje dag. Och eftersom jag kände att jag ville ge honom en bra start på dagen fixade jag frukost. Bakade tom scones 🙂

20121017-171901.jpg

Resten av dagen har spenderats med att mysa i soffan, hänga tvätt, sortera garderoben så de vikta kläderna får plats och underhålla barnet.
Det har varit mycket i famnen. Vet inte riktigt hur hon mår egentligen. Snorar och är täppt om vartannat. Hon är gnällig och hängig med energitoppar som kommer då och då. Hon har sovit två entimmes vilor och bajsat löst 5 gånger. Sista gången nu läckte det för att det var så löst, nästan vattnigt. Hon äter (även om hon nekar sista tuggorna) och dricker så jag känner mig någerlunda lugn med att hon får i sig tillräckligt. Hon har nekat välling/gröt sen i söndags men ändå sovit hela nätter, så inget som jag oroar mig för.
Men visst gör det ont i mammahjärtat när man märker att hon är besvärad. Hoppas att hon inte blir sämre för tanken är att hon ska sova hos sin mormor och morfar mellan fredag och lördag.

Ni som hämtade ut Loppipåsen på mässan i helgen undrar kanske om Santa Marias PizzaTortillabröd funkade som pizzabotten? Jag var lite skeptisk men vi testade till lunch och det var supergott! Deras tomatsås med koriander och oregano var riktigt smarrigt som bas.

20121017-174921.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna