VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första stegen

Helt plötsligt så tar hon två steg :) Eller plötsligt och plötsligt vi har ju väntat på det några veckor nu och tänkt att snart kommer det. Men att verkligen se det var riktigt häftigt!! Och vart skulle hon? Jo mot spegeln 😀 Och jag hejade och klappade händerna och skrek upp till killen: -Hon går, hon GÅR!!! Som tur var ville hon även visa sin pappa när vi kom upp :)

Vi gjorde oss i ordning för att åka till Sussies Drop-in fotografering, alltid roligt att få lite fina bilder.. Och som skrutt bjöd på sig själv! Hon skrattade, lipade och bjöd på flera steg! Får se hur bilderna blev nästa vecka :)

20120930-173120.jpg

Här försöker hon sig på några ytterligare steg :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna