VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördagslunk

Hörde dottern imorse prata rött piggt från sin säng och tittade på klockan. 06:22. Nej hade ingen lust att gå upp så låg kvar och väntade lite. Och tro det eller ej så somnade vi alla om och nästa gång jag vaknade till av hennes babblande var klockan 07:51 :) Tacks snälla dotter för en liiiten sovmorgon iaf :)

Jag tog Benji på en cykeltur och sen gjorde jag mig själv iordning för ett Easy Line pass nere på simhallen. Skönt efteråt när man känner sig helt slut och svetten rinner :) Har ju inte hunnit träna någonting denna vecka så skönt att få gå dit och göra av med lite saker men hållit inom sig. När jag ringde hem hade hon inte somnat än och klockan var 12. Matburkarna var slut hemma så köpte med mig en 16 kronors-burk (uhm vad det kändes att betala överpris!) från Statoil. I med lunch och sen somnade hon som en stock!

Nu vaknade hon 1,5 timme senare och är på strålande humör :) Så får se vad vi hittar på. Killen har bänkat sig framför tv med sitt Fotboll-och Hockeyschema för dagen. Tre matcher som han vill se så hemma är ju liksom inte roligt att vara. Fina Daniella sa att vi fick komma över till dem och då tänkte jag kombinera det med en storhandling. Skönt att ha det gjort även om jag imorn skulle fått hjälp med det av killen.

;

20120929-141438.jpg

Jag klarade utbildningen och är nu skyddsvakt :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna