VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

P M S

Nollställd efter att jag kom hem. Delvis trött i huvudet efter utbildning men sen mådde jag illa. Ont i magen, lamslagen och huvudvärk. Låg på soffan ett tag och sen fick jag i mig mat och mådde lite bättre. MEN hade kvar sen där olustiga känslan i kroppen.

Då slår det ner som en blixt från himlen: Utbrottet! Killen och jag snackar och boom, jag blir aslack och klampar med tunga hälar upp till sovrummet. Förklaring: Vi pratade om olika saker (trodde det var samma) och jag fick inte DET svar jag ville ha varpå PMShumöret tog över HELT!!

Och sen har det bara varit blaha blaha… Känner mig låg, ingen lust till nåt och stör mig på allt och inget.. Rolig fredag liksom. Tur att jag hann gå klart utbildningen :)

Ska försöka hitta lugnet imorn, kanske ett pass på fm för att få utlopp för alla känslor?


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna