VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyfiken 10 månaders

Tio månader och ännu en milstolpe är nådd :) Jag älskar att se hur hon kommer på nya saker, hur hon klurar ut nåt och sen vågar testa. De här två dagarna hemifrån har varit tuffa men superroligt att komma hem och se hennes leende när hon ser mig :) Varit rädd att hon ska göra nåt nytt för första gången när jag inte är med.. Löjligt jag vet, men när man är med det lilla livet dagarna i sträck vill man ju inte missa nåt de två dagar man inte är där :)

Än har hon inte börjar gå iaf men hon har starka ben och kan sitta på huk och ställa sig upp utan stöd :) Hon går när man håller i en hand vilket bara kom för nån dag sen :) Hon tar sig fram med stöd längs med möbler och de små armarna blir väääldigt långa när hon ser nåt på bordet :)

Hon står väldigt stabilt utan stöd och älskar fortfarande att leka tittut. Och nuförtiden sitter hon på huk så djupt att man inte ser henne och hon väntar verkligen ut en 😀 Roligare lek får man leta efter :)

Bestämd är hon oxå! Och tycker hon att nåt är tråkigt/att det tar för lång tid/hon inte är riktigt nöjd så kommer det ett skrik. Som är öronbedövande :( Så ljus ton att det skär i örat.. Det bästa just nu verkar vara att ignorera när hon gör det. Säger man till så skriker hon mer.. Hmm hoppas att det går över :)

Hon gillar Bolibompa och det börjar vi gärna dagen med :) Hon har några tecknade favoriter men jag tror nog de med de riktiga barnen/vuxna och programledaren är roligast :)

Hon öppnar munnen när tandborsten kommer, vill ibland borsta själv vilket hon gärna får göra UTAN tandkräm :) Nattningen är 9 av 10 gånger smärtfri och utan gnäll, vilket är skönt, och hon sover oftast mellan 19-07 :)

Äter allt, nyfiken och leker väldigt fint med andra :) Vägde in på 9720 gram igår på Bvc. 75,3 cm lång vilket jag nästan förstod då strl 74 börjar bli kort i ärmar och ben :)
Benji börjar bli mer och mer intressant men det är inte hej vilt med slag och Benji försvinner för han tycker det är jobbigt. Nej hon sträcker försiktigt fram handen och han ligger kvar tills hon närmar sig ögonen :) Men annars är han väldigt tålig och låter henne klappa, dra i päls, krypa runt benen :)

Snart fyller hon ett år och jag ställer samma fråga som många andra föräldrar:” Vart tog första året vägen!?”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna