VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemmagjord middag

Tiden räckte inte till igår och det är inte ofta jag går en hel dag utan ett inlägg. Och även denna dag har varit fullspäckad, knappt hunnit öppna telefonen än mindre hunnit skriva nåt. Orken har inte funnits till så mycket mer än skruttan och allting runt detta fasadbyte.

Efter mötet i onsdags så sa dem att de skulle fixa de dem har gjort fel (allting!) och att vi ska skriva ett tillägg till avtalet så ingen av oss blir besviken. Men igår så kände både jag och killen att det här kommer inte att funka. Dem hade inte visat sig där på hela dagen och om man nu är angelägen om att göra rätt för sig så kommer man väl och jobbar? Nej då kommer dem med bortförklaringar om att de inte hittar rätt virke som vi vill använda och då frågar killen rakt ut om vi ska skita i det här? Kom och hämta ställningarna så går vi skilda vägar för detta blir inte bra. Och dem gick med på det! Skönt!!! Men idioterna vill ha pengar för två dagars hyra på ställningarna (som stått här i tre veckor) och två dagars rivning.. Mmm visst det lär ju hända… Med ett fasadbyte som skulle vara klart den 6 september (!) så står vi nu med rivna väggar och ingen fasad! Och idioterna vill ha betalt?! Nej det funkar inte så va!!! (Förlåt för lite hårda ord men blir så arg när jag tänker på det!!)

Har en sån fin man som fixar och donar fast han jobbar långvecka och egentligen inte har tid. Han ger allt och lite till och det hela slutar med att han och några till kommer att smälla upp panelen själv. Det är alltså inte så svårt om man vet hur man ska göra (vilket snickarna INTE visste) men vi ville liksom slippa göra det själva. Hmm man ska alltså behöva göra allt själv för att få det som man vill ha det!!? Så efter helgen ska vi lägga upp en plan om hur vi ska jobba, tur att man har en far som jobbar på brädgård och att killen har snälla vänner och familj som ger en hjälpande hand. Så nu släpper jag detta fasadbyte för ett tag och återkommer när jag har roligare framsteg att visa :)

Igår visade vi killen/pappa Öppna Förskolan och Nea röjde på som vanligt. Jag tror han förstod varför vi hänger där, barnen får lära sig att leka med varandra och föräldrarna kan ta en kaffe och byta tips :) Nea slocknade och sov nästan två timmar efter det och jag och killen hann äta lunch och prata en del om fasaden (surprice) och höstens jobb och träningar.

Till middag lagade jag köttfärssås och spagetti till oss och en egen till Nea och hon åt några tuggor iaf men verkar som att hon föredrar burkversionen. Jaja roligt att ge det ett försök :)

20120921-205009.jpg

20120921-205021.jpg

Jag drog iväg på ett Easy Line-pass på kvällen och det var skönt att få göra av med lite irritation en hel timme. Det var jag och ledaren :) PT-pass typ :) Hoppas vi blir lite fler nästa gång så man får en liten gruppkänsla med energi från andra :)

Och nu sitter en trött mamma med ett glas vin en fredagkväll och längtar efter mannen för lite mys.

20120921-204948.jpg

Ser bara liiite trött ut va? :)

Natten som var blev en vaken historia för min del. Med en snorig dotter som behövde få sin näsa rensad två gånger har man inte varit världens piggaste idag direkt. Men jag måste säga att jag är väldigt tacksam för att hon låter mig ge henne nässpray och sen använda Näs-fridan. Visst viftas det lite men det ser ut som att hon nästan förstår att sprayen är för hennes eget bästa och då slutar hon vifta och väntar på att jag ska trycka. Nu ligger hon i säng sen 2 timmar tillbaka och än har hon inte vaknat för rensning :) Bara en tidsfråga känns det som.. Nej nu ska jag försöka se Sex and the city 2, har inte sett den än så vilken tur att den kom på Viasat film :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna