VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Går åt energi

Nea har inte gnäll ett enda litet knyst vid de senaste läggningarna, varken för vilorna på dagen eller för natten. Hon verkar lite varm men när jag tempat har hon bara haft 37,3 och hennes normaltemp ligger på 36,5. Men å andra sidan kanske det inte behövs så mycket för att den lilla kroppen ska påverkas lite grann.

En PW på kvällen i regnet blev det men var inte mycket energi i stegen. Insåg att jag blir mer i tränings mood när jag har på mig löpartightsen så dem blir det nästa gång. Ska införskaffa ett par hellång, de jag har nu slutar på mitten av vaden. Och sen nya skor för de jag har nu är riktigt använda och börjar bli slitna. Till våren blir det nya, de får slitas ut ordentligt i höst :)

Dax för Dallas!! Såg ett gammalt avsnitt, vilka kläder och intriger, nej jag föredrar den nya versionen :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna