VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Full rulle måndag

Halv sju fick jag sova till imorse och sen var det full fart på damen. Önskar att hon kunde ligga och mysa i sängen en halvtimme (minst) så jag får vakna långsamt. Nej det är från 0-30, en liten paus och sen 30-100 och då ska man ur sängen. Hon kryper fram till kanten, mamma flyttar tillbaka till mitten, Nea kryper fram till kanten igen och ja.. Mamma orkar inte flytta tillbaka så då vi går upp :)

En tyst start när vi väl kom ner och till frukost fick hon välling, vilket gjorde att jag kunde göra min frukost i lugn och ro. En skön känsla var oxå att jag visste att inge snickare skulle komma idag. Vi har upptäckt fel och dessa ska diskuteras innan nåt mer görs. Så när frukost var klar var det dax för dagens första promenad men kände att jag ville gå en ny runda och med sällskap så kollade med en av mammorna som har en fransk bulldog, en hane som är runt året. Lagom size och inte för gammal för att Benji ska känna sig ”hotad” :) Han var tvungen att visa att han var störst, bäst och vackrast vilket innehöll en del skall och morr men väl på promenad var det lugnt :) Skönt att gå med nån som är hundvan och inte rädd för att det morras lite :)

Nea somnade i bilen hem, sov vidare när jag bar över henne till sängen men hann bara med en dusch och fixa lunch sen vaknade hon. 40-60 minuter snittar hennes vilor på under dagen, önskar att hon ville sova liiite längre men är glad att hon sover hela nätter så ska väl inte ”gnälla” över det :) I med lunchen och sen åkte vi till ÖF och röjde! Fika och en massa bebissnack, sångstund och massor med lek!

20120917-203516.jpg

Hon var nära att somna i bilen på väg hem men satte henne i vagnen för en promenad med Benji och då gick det ju inte att sova. Nyfiken i en strut! :) Men när vi kom hem så la jag henne i säng och efter nån minut så somnade hon. Och jag fick en timme denna gång till att äta lite och vila innan hon vaknade.

20120917-203525.jpg

Lekte på golvet och hon bjöd på en massa stående :) Hon släpper själv det hon håller i och står lääänge :) Väntar nästan bara på att hon ska ta ett litet steg när hon verkligen vill till nåt men än så länge så sätter hon sig ner och kryper. Efter middagen tog vi vår tredje promenad för dagen och målet var gungorna. Och det blev några svingar innan jag insåg att klockan redan var sju :) Så hemåt och ett snabbt bad innan välling och nattning. En hektisk dag som slutade lugnt och skönt med en trött tjej som jag hoppas sover till sju imorn iaf :) Själv sitter jag här med datorn i knät och letar efter skor och en parkas. Nån som sitter på ett tips?

Just det måste ju berätta att hon fått sin femte tand!! Såg den idag när jag låg på golvet och hon skrattade ståendes bredvid mig :) Liten förklaring till det gnälliga som varit den senaste tiden, försökte se om det var en på andra sidan oxå men då viftade hon bort mina händer. Hon är väldigt tydlig med vad hon vill ha och inte. Om jag ger henne vattenflaskan så viftar hon bort den när hon är klar :) Om hon inte får som hon vill kommer de ett tjut, ibland ignoreras det ibland inte, beror på vad hon vill. Mycket frustration, speciellt med gåvagnen när den fastnar. Tror att hon förstår snart att hon kan flytta på den själv, handlar nog bara om att hon ska bli ännu mer stabil på dem små fötterna.

 

 


Annons

Kommentarer


  1. jaana 19 september, 2012 on 09:47 Svara

    Hon ser ju så fruktansvärt fokuserad ut på första bilden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna