VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ÖF & PW

Halv tio kom snickarna och då drog vi till Öppna. Skönt att kunna åka någonstans utan att behöva ”bjuda” in sig hos nån. Det var 0-5 år där idag och Nea tittade nyfiket på de lite större barnen. Hon lekte non-stop från 09:40-11:20!!! Hon missade sitt mellanmål så det blev lunch vid halv tolv och sen åkte vi hem för att vila. Eftersom de hamrar på framsidan får hon sova i vagnen i hallen och det gör väl att vilan inte blir riktigt lika bra men så får det vara. Hon har sovit en timme snart så liiite trött var hon nog..

Hann inte posta inlägget vid lunch så fortsätter skriva om eftermiddagen :) Lite lek på golvet och mellanmål innan jag tog tag i mig själv och gick ut på en PW. Skönt väder och efter två monsterbackar styrde vi kosan mot gungorna :)

20120913-173313.jpg20120913-173320.jpg20120913-173327.jpg

Alltid en hit och det kändes riktigt riktig skönt när vi kom in efter en timme. Svettig och tänkte att jag tar en dusch medan Nea sover eftermiddagsvila. Men inte ville hon sova :) Duscha hann jag dock innan jag tog upp henne.

Nu har vi ätit middag och kollar på barnprogram. Jag tvättar och plockar lite här hemma. Läste på en av mina favoritbloggar (som jag inte haft på listan kom jag på nu så nu åker den upp där!!) hur en dag ser ut för dem. Som nybliven tvåbarnsmor, samtidigt som hon pluggar, är tiden något som de verkligen måste planera väl :) De tar en kvart (eller två) och plockar i huset under dagen och innan de går och lägger sig och det är nåt jag tänker ta efter. Att man gör det tillsammans, kommer överens om en tid varje dag och gör ett litet ryck. Då slipper man att det ser så stökigt ut och suckar och stönar för att den andra inte gör nåt. Ska lägga fram förslaget för kilen imorn när han är ledig :) :) :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna