VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Easy Line, we will meet again..

Det var sjukt längesen (läs år!) jag var på ett träningspass led av någon. Vi var tre stycken som körde järnet i en timmes cirkelträning!! Om det var jobbigt? OM det var! Om jag kommer göra det igen? JAJEMEN!! Perfekt träning med lite av varje, uppvärmningsvarv (hög puls) med maskinerna och jogg på step-up brädorna följt av två varv med maskiner och stationer. Allt från utfall till triceps, en skön blandning som avslutades med en step-up bräda och hopp ner, benböj och upp igen.. Sjukt jobbigt men shit vad härligt att känna sig så tömd i kroppen!

Får se hur träningsvärken visar sig imorn :) Ska iväg på en playdate hos en av mammorna, Nea får leka av sig med sina kompisar och mamma får fika med trevliga mammor :)

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna