VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mamma, mamma, mamma….

Att göra klä på en dotter (som inte vill bli påklädd) för en promenad var en kamp imorse. Och när hon väl satt i vagnen åkte strumporna av hela tiden. Mamma satte på, Nea tog av och slängde på golvet, mamma satte på osv.. Ut på en frisk promenad med ett stopp hos A och E för lite kaffe. Benji fick leka med tre tjejer på tomten (han satt 70% vid dörren och väntade på mig :) ) och Nea kröp runt bland tre små 1,5 åringar :)

Väl hemma slocknade hon och sov 1,5 timme och jag hann med att hänga tvätt, stoppa in en ny maskin, äta lunch, fika och se ett Dallas avsnitt samtidigt :) Nu röjer hon runt efter lite sen lunch i magen.. Det kvittras och pratas om vart annat och det som kommer ut ur munnen är: ”Mamma mamma mamma mamma mamma…” Underbart att höra henne säga det, man har ju liksom gått och väntat på om det blir det eller pappa :) Ett annat ord som hon försöker formulera är ”Hej” med tillhörande vinkning :) Det första hon lärde sig, ”Nej”, är fortfarande en hit med skakande huvud, för att ingen ska missa vad hon menar :)

Underbara tider som man inte vill ska ta slut. Det man kan trösta sig med är ju att hon lär sig nya saker hela tiden och varje period är speciell i sig :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna