VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Easyline och ingen spya

Natten fortlöpte utan problem, ingen mer spya och hon väckte oss med babbel imorse vid halv sju. Undra vad hon pratar om när hon står själv i sin säng och hoppar? :) Efter ett tag höjer hon rösten och väntar på ett svar, då svarar man att man är på väg och när man öppnar dörren möts man av en glad skrutt som vill komma upp <3 Egentligen skulle killen gå upp och ta henne men jag skulle ändå upp och kissa så smet in och snusade lite morgondoft från denna underbara unge. Kan inte få nog av henne!!

Kunde inte somna om (det visste jag egentligen så fort jag gick upp) men skönt att ligga och dra sig lite och vakna i lugn och ro. Efter ett tag så insåg jag att somna om var omöjligt och att ett träningspass på morgonen skulle sitta fint :) Studsade upp ur sängen, klädde på mig träningskläderna och cyklade ner till Medleys Söra simhall. Där har dem inte fått upp ett gym än men ett Easylinegym som jag var sjukt sugen på att testa. Fick träna gratis denna gång och kommer nog köpa ett kort där nästa gång jag går dit. Man får träna och bada hur mycket man vill för 150 kr i månaden!! Bra deal eller vad?! Så träna för min egen del och bada för Neas är tanken :) Blir en sjukt rolig höst med nya träningstag och nya mål som ska uppnås. Maten ska planeras och träningen likaså efter hur killen jobbar. När han är ledig kan jag träna Easyline och de dagar han jobbar blir det PW och långpromenader. Måste ta mig lite i kragen när det kommer till plankan. Har slarvat lite för mycket och jag märker sån skillnad! Nu blir det lite hårdare tag!! (Bra att man har nånstans att kanalisera ut sina tankar så man får det lite svart på vitt och känner att man måste följa det som man skrivit : ) Det blir lite mer allvar då än när man bara tänker att man ska göra nåt :) )


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna