VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilken avslutning

Haft en grym dag med många gratulationer och rolig lek på ÖF. Åt tacos till middag och blev proppmätt! Som vanligt :) (Varför blir det alltid så? )

Dock vart jag lite nervös när jag gjorde iordning Nea för natten och hon börjar hosta och plötsligt spyr i min hand. Som tur var hade inte killen åkt till sin träning än så han hjälpte mig in med henne i badkaret, då hela min hand vsr full med middagen. Där stod hon fint upp medan jag tvålade in och duschade av henne med munstycket :) Jag tror att hon har fått för mycket mat under hela dagen. Till mellanmål på ÖF fick hon en stor fruktpure med havre och banan och en bit macka och efter middagen fick hon en hel del gurka och mjukkokta morötter. Hon spydde pyttelite på ÖF oxå så min första tanke, efter att hon spytt nu på kvällen, var att hon blivit magsjuk. MEN jag tror bara att hon fått i sig för mycket mat och ska hålla lite koll. Blev ingen välling innan sängen men hon somnade iaf :)

Nu lite mörk choklad framför tvn innan sängen lockar för mycket. Imorn ska jag bli utbjuden på mat men innan den ska jag ut på en PW som heter duga!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna