VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bästa starten på födelsedagen

Killen frågade igårkväll vad jag ville ha till frukost på min födelsedag. Han brukar alltid göra pannkakor så jag ville fortsätta på den traditionen och hittade ett recept på mandelmjöl. Så imorse kom dem upp för trappan sjungandes (hade vaknat och sagt godmorgon redan när jag gick på toa) med blommor och pannkakor med hallon och blåbär :)

20120905-111714.jpg

Sen mös vi i sängen innan Nea somnade lite tidigare än vanligt. Hon var liiiite snorig men när vi sen hämtade henne efter vilan var det inget och nu är det inget heller.. Hon är pigg och glad och bjöd på den bästa presenten genom att stå helt själv!! Och över 30 sekunder utan att jag stod redo med händerna!!

20120905-111925.jpg
Som sagt ingen liten bebis längre. Det konstaterade jag även igår när hon drack sin välling själv framför barnprogrammet :)

20120905-112229.jpg

Hoppas ni får en grym dag för min kommer var super!!!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna