VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hunnit med en del

Vi har varit på vift mest hela dagen :) Vid elva rullade vi ner till centrum för en lunch med S och lilla E för att sen fortsätta till ÖF.

20120903-213607.jpg

Väl på ÖF hade bara C kommit så vi hann prata en hel del innan det fylldes på med mammor och barn. Nea lekte på och vid sångstunden ville hon inte riktigt sitta kvar i knät utan satte sig framför ”fröken” och tittade. Nyfiken liten tjej som gillade fallskärmen som vi rörde i vågor över dem när dem satt i mitten. Och mitt i allt så STÅR hon i flera sekunder!! Bara sådär! Blev så paff och hon med tror jag :)

20120903-213548.jpg

20120903-213536.jpg

20120903-213518.jpg

Sen var det full fart igen:) Hon har sin ”partner in crime” (som Sagas mamma kallar det) som hon leker riktigt fint med. Dem har hittat varandra och delar på leksakerna väldigt fint, aldrig nåt bråk, de jagar varandra och följer efter den andra på nya upptåg :) Kul att se hur dem ”dras” till varandra, de kan leka med alla de andra barnen oxå men då och då ser man hur dem sitter och leker med samma leksak eller byter med varandra. Idag lekte dem i tunneln och det var en riktigt hit! Sötare ungar får man ju leta efter!! Fram och tillbaka, tittut för att sen sätta sig mitt i och blockera :)

20120903-213500.jpg

20120903-213423.jpg

20120903-213444.jpg

Innan vi gick bytte jag om till träningskläderna och tog den långa PW hem :) Nea somnade efter några minuter och jag gick och lyssnade på min ljudbok. När jag kom hem hade snickarna gått för dagen, skönt att slippa tänka på att dem springer runt utanför. Lite mat till Nea och en dusch för en svettig mamma hans med innan vi åkte till centrum en sväng. Ville köpa ett par jeans som jag spanat in och en ny tröja inför hösten. Ska in till stan imorn på ett möte och kände att ett par nya jeans skulle sitta fint.

Slängde en trött tjej i säng och lagade sen lite mat och diskade upp det sista. En kopp chai-the och ”Million Dollar Listing” på åttan, en bra avslutning på denna flängande dag.


Annons

Kommentarer


  1. jaana 4 september, 2012 on 08:39 Svara

    Sötare unge finns inte!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna