VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En halvtimme

Sov Nea igår på hela dagen :( Hon var inte grinig på dagen och vid 16 var det försent att låta henne sova. Hon höll god min till 18 sen märkte man att hon segnade ihop fort så vid halv sju slängde vi henne i säng.

Vi åt en god middag och var sååååå mätta när dessertformen skrapades ren på sista smulan. Blir svårt att bjuda igen på en sån kalasmiddag!! Och min rygg sa ifrån efter kaffet så en liten avlastning på soffan blev en vila på 1,5 timme :) Försökte sen sitta uppe med dem andra men ryggen orkade inte och tröttheten hade etsat sig fast så bestämde mig för att gå och lägga mig istället.

Väl i säng snurrade skrutt runt i sin resesäng och vi väckte varandra :( När killen kom efter ett tag så hade hon preeeecis kommit till ro och det höll sig ända tills vi blev tysta, då började hon gråta…. Och så höll det på hela natten. Sov nån halvtimme sen vände nån av oss på sig och då vaknade hon och grät, tillslut gick jag och gjorde en välling. Hon grät till lite då och då tills hon tillslut somnade vid fyra och vi med..! Men klockan sex tyckte hon att hon sovit klart för natten och efter en halvtimmes försök gav jag upp och gick upp med henne till stora huset. Stackars svärmor och N-G, som sov på soffan, fick vakna till liv (Nea var ju pigg och babblade på medan hon fick banan) och sen var dagen igång :) Frukost och en lite morgonpromenad med prinsen var det man orkade med med sömnbrist i kroppen. När det var dax för hennes fm-vila gick jag med upp och efter 10 minuter somnade vi i stora sängen. Hon vred dock på sig rätt mycket så jag slumrade mest men fick väl en 20 minuters i sträck iaf :) Man ska vara glad för det lilla :)

Nu väntar vi in mamma och pappa på fika och dem tar med sig prinsen tillbaka till Tyresö då det blir byggarbetsplats här fr.o.m. imorn då fasaden ska bytas..
Och imorn är det slut på killens låååånga ledighet, tillbaka till jobb och rutiner :( Tråkigt men skönt på samma gång :)

20120902-153234.jpg
Lillkusinen skjutsar storkusinen <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna