VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inspiration

Jag har många som inspirerar mig i mitt liv. På olika plan i olika tider. Jag är så glad att jag har dessa kvinnor i mitt liv och det fortfarande fylls på så att säga.

Jag har min mor som gör och guidar mig till att bli en bättre mamma. Hon sitter på så mycket värdefull information och hennes stöttning och lugn genom graviditeten och första tiden gjorde mig lugn. Hon är alltid generös och omtänksam och vill alltid ens bästa. Hon är modig och är inte rädd för att ge sig in i nya projekt.

Min svägerska som gjort en viktresa som heter duga! Och hon fortsätter att sätta nya mål och fokuserar på att nå dem trots att hon inte har nåt gym eller liknande att bara ramla in på. Det är inspirerande och kan hon så kan jag! Och det senaste tipset att lyssna på nåt under promenaden var nytt för mig. Jag lyssnade på sommarpratare och tiden bara flög förbi 🙂 Ljudbok nästa!

A som tog mig på en långpromenad i helgen och startade en skön kick i min kropp. Skönt att få känna svetten rinna och låren bränna i backarna! Och all träning vi pratade om satte sina spår. Ska definitivt testa ett kettlebells pass med dig inom kort 🙂

Min gamla vän D som var så stark som ensamstående mamma (med min gudson) i alla år innan hon träffade sin nuvarande man. Jag har tagit med mig så mycket från den tiden och mest av allt att det är OK att fråga om hjälp. Man kan inte göra allt själv utan man måste få andas och samla kraft.

Det är många, många fler som har lämnat spår hos mig med olika stora avtryck och alla har haft sin historia. Just nu är jag glad att jag befinner mig i en träningsbubbla och snappar upp små saker under vägen. Med konditionen kan jag få med mig Benji och det gör mig avslappnad på ett sätt. Idag blev det den tredje långpromenaden på raken och då på samma runda som igår. Ner till stranden och sen hem igen. 1,5 timme av ren kondition och avslappning på samma gång. Sommarpratare i lurarna och hunden bredvid.

Jag lyssnade på Elise Lindqvist och även om jag inte delar hennes syn på Gud så var hennes berättelse något ut över det vanliga. Jag började nästan gråta några gånger för att hon har fått genomlida så mycket hemskt. Hann även lyssna på Hannes Holm och det är roligt att höra om händelser i andras liv. Våga chansa eller bara vara, hur ens barndom speglar en idag och hur jobb hos en gangster inspirerar en till en film om sveriges största tillslag av knark. Älskar att höra om andra människors livsöden så nu ska listan av sommarpratare nötas igenom och favoriter hittas. Nån som har några tips att komma med? Dem man kanske inte tror ska fånga ens intresse (Elise och hennes tro) kan verkligen överraska en 🙂

Nu sitter vi med en kaffe i handen i soffan, Nea sover och det är OS på tvn. Ännu en skön dag att lägga bakom sig men behåller känslan, för den ger mig kraft till dem stunder det känns lite motigt..


Kommentarer


  1. jaana 7 augusti, 2012 on 22:31 Svara

    Mamma blir rörd och börjar gråta över dina fina ord!

  2. Martina 8 augusti, 2012 on 10:29 Svara

    Tack för din fina kommentar, jag håller med till fullo. Just det där med att ha kommit igång på riktigt och vara i en liten bubbla av motiverad träning var jag i innan jag blev gravid. Och gick ner fler kilon i vikt och var nöjd för första gången med min kropp. Och jag vill dit igen. Men som du sa, jag har börjat för att sen lägga av. Igen och igen och igen. Och besvikelsen är stor. Jobbigast är det när man ska iväg någonstans och inte kan ha några kläder alls som jag hade förr. Vill hellst endast gå i leggings och en stor tröja. Men skulle vilja komma i jenasen och den fina tröjan. Men jag ska försöka nu, jag med. Jag gick massor förr, hatade att springa, men efter att jag tränade så pass att jag klarade vårruset på 5 km förra året är jag fast, Jag gillar att springa. Och det är ett nytt steg för mig, jag kunde verkligen inte springa förr. Nu är det skönt. Så jag ska variera mig för att slippa skador, man är ju ganska tung nu!

    Men du då, där har det hänt grejer ju!! Herregud, jag har itne vart in på din sida på länge, för det är super segt när jag går in hos dig, vet ej varför och det är trist för jag gillar din blogg massor!! Men det syns verkligen i ditt ansikte att du blivit smalare?! 🙂 superfin är du, det var du innan med 😉 men man känner sig alltid lite finare med några kilo mindre på kroppen! 🙂 Du är grym, kämpa på!!

    • caroline84 8 augusti, 2012 on 13:33 Svara

      Tack för gulliga ord 🙂 Kul att de syns lite, för känns gör det!
      Apropå att sidan är seg, jag ändrade mina inställningar nu så det kanske laddar upp smidigare 🙂 Hoppas att det blir bättre..
      Jag kikar in hos dig titt som tätt och följer er köksrenovering. Shit vad fint det blev!
      Och vad stor sonen har blivit!! Är så roligt att följa utvecklingen nu när dem är ”ute” 🙂

      Massa kramar och kör bara kör!!

  3. Alex 8 augusti, 2012 on 21:01 Svara

    Härligt att du blir inspirerad! Jag älskar när jag kan inspirera någon! Vicco brukar säga att jag aldrig ser så lycklig ut som när jag får säga hur en person ska träna och äta.. Haha. Håller med föregående talare om att dina resultat verkligen syns:-) Vi får ta ett KB-pass snart så du får svettas lite extra:-) Kom dock ihåg att jag är helt besatt av kost och träning så känn dig fri att ibland be mig hålla käften;P Ses imorrn! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna