VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nattning

Sen killen gick på semester har vi turats om att gå ut med Benji. Det vill säga vi har bara gått med Benji och endast ett fåtal gånger har Nea fått hänga med i vagnen. Annars följer hon ju med typ 3 gånger per dag när killen jobbar. Och senaste tiden så har hon sovit lite dåligt och varit gnällig och då slog det mig: Kan det ha varit för att hon inte fått hänga med på promenaderna? Kanske behöver hon mer av den friska luften? Så jag packade ner henne i vagnen och så tog vi en kvällspromenad. Hon satt så fint och tittade och letade efter Benji, som knatade på framför vagnen 🙂

Och väl hemma så hade klockan blivit över åtta och jag fixade henne inför natten. Bytte blöja, borstade tänderna, AD-droppar och pyjamas. Sen mös vi ner oss i soffan och hon var riktigt trött. Tänkte att jag testar en ny nattningsvariant så gjorde vällingen när hon höll på att somna och gav den sen i soffan. Lät henne somna in efter det och gick sen och la henne i hennes säng.

Än har hon inte vaknat (hon brukar vakna nån gång per kväll pga mardröm tror jag men somnar snabbt om efter att man kommit in) och inatt så ska hon sova hela natten i sin säng. Den senaste tiden har hon varit sååå ledsen på nätterna när hon vaknat att jag har tagit in henne till oss. Men hon somnar inte direkt då utan börjar prata med oss och snurrar runt. Efter ett tag sluter hon dock ögonen men då är vi så pass störda i vår sömn och lättväckta av hennes minsta rörelse. Eller jag iaf, killen har det lite lättare att somna om.

Men nu känner jag att det är dax att sätta ner foten och få henne att sova i sin säng tills det är dax att gå upp. Trodde inte att jag skulle vara den som ville ha mitt barn i sängen och det vill jag väl egentligen inte men shit vad söt hon är när hon sover och visst är det ju liite mysigt med henne bredvid sig. Måste dock påminna mig själv att vår sömn blir störd och två irriterade själar i huset ger en tråkig stämning i huset. Så ska kolla med killen om vi kör stenhårt inatt, att ifall hon skriker så kör vi 5 minuters-metoden (den funkar faktiskt) alternativt välling.

Imorn bär det av till Tyresö och övernattning för min och Neas del. Sen åker jag hem på fredag för att åka vidare ut till Ljusterö på fest 🙂 Nea och Benji stannar i Tyresö till på söndag och vi får lite egentid. Funderar fortfarande på vad vi ska göra. Jag vill helst ta vara på denna helg utan barn och hund och vara hemma alternativt gå på bio, får se vad killen är sugen på.

20120801-215701.jpgSäkerheten är viktig, tåls att fundera på

20120801-215709.jpgSnyggingen från imorse

20120801-215715.jpgSkrutt har varit på upptäcksfärd


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna