VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

8 månader

IMG_6496[1]

Nu har hon blivit hela 8 månader vår lilla skrutt. Och det blir bara roligare och roligare! Hon är med mer och vänder sig för att titta när hon hör nåt nytt. Hon fejkhostar för att få uppmärksamhet och skrattet kan ibland låta lite framtvingat. Men vi skrattar åt det och hon skrattar tillbaka.

Hon kryper för fullt och man kan inte lämna henne själv någonstans utan uppsikt. Jo i sängen kanske men den verkar inte vara så poppis just nu. Det skriks för full hals vid läggning och hon verkar vara inne i en ny fas med förändringar. Det är lite extra gnälligt allmänt men oftast har vi vår glada knasiga tjej :)

Hon ”pratar” lite mer och det kommer ljud som ”Mammm..”, ”Tata”, ”Ette”, ”Atta” och andra roliga obegripliga bokstavskombinationer :)

Hon är nyfiken men tittar gärna lite innan hon vågar röra vid nya saker. Leksakerna är intressanta men ibland är det mammas saker som är roligare. Dammsugaren, klädhögen eller väskan kan vara minst lika spännande :)

Det bästa är att hon ÄLSKAR vatten! Hon badar mer är gärna i badkaret och i sin barnpool och kan sitta läääänge :) Eller sitta och sitta, i sin barnpool rullar hon runt på mage och kryper runt efter sina badkompisar. Och igår rullade hon runt så hon hamnade på rygg men jag tänkte att reagerar jag nu så kanske hon blir rädd så jag tittade men satt kvar på stolen. Och hon sa ingenting och rullade sedan runt till mage igen :)

Tänder har hon fått oxå och det är fyra stycken som syns nu. De där uppe är på väg ner och ser ut att bli två stora baddare :) Tungan åker in och ut för att känna på dem och det smaskas en hel del oxå :)

Och som ni ser så ställer hon sig upp helt själv. Hon flyttar även benen men bara nåt fåtal steg för att få bättre balans. Tror dock inte att det kommer att dröja länge tills hon börjar röra sig runt bordet för att få tag på sakerna som ligger längre bort :)

Hon skrattar när jag säger ajaj när hon inte får ta något.. Men pappa lyssnar hon på :) Lilla skitunge ♥ Framtidens strider blir nog inte att leka med :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna