VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillbaka till rutiner

Nu vart det lite hipp som happ med mat och träning förra veckan så känner mig rätt taggad inför denna vecka. Var ute på en PW tidigare med Benji och tog i så mycket jag kunde för att det skulle brännas lite :) Tänker att jag ska äta och träna bra varje dag tills på torsdag för då rullar vi till Tyresö (kan ju fortfarande äta bra och ta promenad där, men ni förstår vad jag menar). Sover över till fredag sen lämnar jag Nea och Benji där och åker hem för fest på kvällen ute på Ljusterö. Mamma ville ha dem till söndagen så vi får se vad jag och killen hittar på lördag och söndag :) Kanske fixa lite hemma och bara vara? Inte behöva tänka på en hund som ska ut eller ett barn att hålla uppsikt på :) Egentid deluxe :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna