VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Orolig sömn

Några veckor tillbaka har Neas nattsömn blivit mer och mer orolig. Hon är inte speciellt trött men om hon nästan somnar i famnen hinner hon piggna till när man gör iordning henne för natten. Hon vaknar kort efter vällingen oftast och vi hittar henne antingen på alla fyra eller sittandes. Försöker lägga ner henne och klappa lite på rumpan/huvudet men efter nån minut är det samma visa igen. Tror det är lite mardrömmar som spökar och hon vill väldigt gärna upp i famnen. Somna på ens bröst verkar vara favoriten för tillfället och då får det vara så. Hon är inne i en ny ”fas” verkar det som och det är alltid lika spännande att se hur det är. Och dessutom gör väl inte förkylningen det bättre precis. Hmm får se hur hon mår imorn. Mamma nämnde att det kanske är tänderna som orsakade snoret och febern för nu ikväll var den inte lika hög. Det här med småbarn är en hel vetenskap :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna