VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillbaka till vardagen fast ändå semester

Förra veckan var det semester från den nyttiga maten och det blev en hel del godis oxå :) Vi har faktiskt varit riktig duktiga innan så en vecka på resande fot och onyttigheter unnade vi oss. Svårt att fixa med mellanmål och ha kylvarorna kylda så släppte det och åt vad vi ville. Nu är vi hemma igen och kylen är fylld med kvarg, ägg och grönsaker. Kycklingen och bären ligger i frysen och imorn ska jag göra mig en riktigt god smoothie. Märkte redan igår att magen var bättre och inte lika svullen. Ligger under 80 så nu ska det jobbas för att närma sig 70. Kommer ha fullt upp nu i några dagar men kommer iaf att vara hemma för det mesta så då ska det väl gå med mellanmål och bättre mat så att säga.

Träningen har ju oxå försummats och mina magövningar hade jag inte gjort på en vecka innan jag gjorde dem nu ikväll. Men som sagt såg förra veckan som en semester och det var lite mysigt faktiskt att bara vara. Mjukglass och buffe och för att inte tala om dessa REMMAR!!! Jag och svägerskan är helt galna i remmar och min favorit är sur jordgubb och salt och söt lakrits. Åhh remmar…. mmmm hör verkligen till djurparker och tivoli!! Vilken tur att det var Knallemarknad med tivoli i helgen ute på ljusterö :) Då MÅSTE man ju liksom köpa :)

20120724-222102.jpgDessa saker fick följa med hem från Knallen :) Ett par trädgårdshandskar, ett mobilfodral med plats för kontokort, halkstrumpor och remmar såklart :) Köpte även en mandolin till framtida tacosar och sallader :)

Nu kryper vi ner i sängen och ser fram emot en sommardag på stranden. Jag får besök av J med barn och det ska bli sjuuukt varmt så stranden känns självklar.

Nattinatt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna