VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gardinångest

Åhh jag har varit inne flera gånger för att beställa gardiner till hela huset men varje gång så blir jag sittandes och kan inte bestämma mig. Blir det rätt färg och längd, kommer det passa in med väggfärgen/tapeten och kommer jag att gilla den sen när den väl hänger där? Men ikväll nu så tog jag tag i det och beställde en massa fina hissgardiner, kappor med öljetter och hittade även en jättefin till Neas rum! Visar er sen när dem komit på sin plats.. Men det är inte billigt! Jag tröstar mig med att nu är det gjort iaf.. Kan ju alltid skicka tillbaka om det inte blir som jag har tänkt..

Måste ju tipsa er andra som är ute i farten och letar gardiner eller annat till huset att Jotex har 30% på en beställning!! Sparade några hundralappar på min beställning och det gjorde min ekonom till man glad :) Alltid nåt!!

Nu ut med hund på sista promenaden, göra magövningarna och sen sova.. Imorn bär det av till Tyresö och övernattning då killen jobbar sin sista helg innan två månaders ledighet börjar på måndag!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna