VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukstuga

Denna natt var snorig, hostig och sömnlös. Nea vaknade efter midnatt och var toktäppt i näsan :( Hon kunde inte somna om trots näsfrida och saltlösning utan låg och vred och gnällde så tog in henne till vår säng. Hon kom inte riktigt till ro där heller så fick lägga henne på mitt bröst några timmar så hon kunde andas. Vid halv fyra la jag ner henne mellan oss och då sov hon några timmar iaf. Vid halv åtta ville hon inte ligga i sängen längre och killen gick upp med henne och jag fick sova några timmar till, skönt!!

Hon är lite gnällig och senaste vilan var nästan två timmar lång :) Men hon bjuder på lite leenden emellanåt och aptiten är det inget fel på :) Lite feber så vi myser i sängen och övar på krypandet. Hon lyfter ena benet och ramlar åt andra sidan :) Inte lätt att få till det med balansen och koordinationen :)Funderar på att ta en liten promenad till gungorna så hon får lite frisk luft och nåt roligt att göra trots sjukdom..

Jag gjorde mina magövningar imorse iaf och försökte mig på några bollövningar men min kropp var helt slut och tömd på energi. Blev väldigt andfådd och insåg att jag nog ska låta kroppen bli frisk innan jag börjar med basprogrammet. Vill ju börja nu nu nu men får hålla mig till bra mat sålänge och inte fuska så ska nog träningen bli ett bra komplement sen..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna