VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skrutt är oxå förkyld

När hon vaknat från sin första vila så hörde jag hur rosslig hon lät när hon andades :( Och snoret rann från näsan.. Lite extra gnällig och sover redan sin andra vila nu, då är man sjuk.

20120626-124602.jpg

Inte mycket feber men den kanske stiger under dagen, får hålla lite koll.. Jag får väl vara glad över att jag har ett väldigt friskt barn i vanliga fall, förkylningar är ju bara en tidsfråga. Men jag ville så gärna träffa A och E imorn :(

Jag själv mår inte heller hundra så det får bli en lugn vecka för oss. Har en tid på bvc på torsdag, den kan man väl fortfarande gå på fast hon är lite förkyld? Eller ska man ringa och kolla? Och till helgen ska vi sova hos mamma när killen jobbar helg men det borde ju gå.. Om inte annat får jag vila lite :)

Tur att det regnar idag så slipper jag ha för dåligt samvete för att Benji inte får några längre promenader även om morgonpromenaden var lite längre och vi kastade fresbee, han börjar bli bättre och bättre på att fånga den i luften :)

 


Kommentarer


  1. littlemama 26 juni, 2012 on 17:43 Svara

    krya :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna